Nejnovější recenze ze sekce Spalovače tuků
Recenzi píšu po delší době, pač jsem chtěla zjistit zda funguje a funguje.. Neměla jsem teda nějaké velké očekávání, ale fakt na mě působí dobře. Nemám chutě na dobroty a o to mi hlavně šlo. Váha jde pomalu dolů, ale víc se hýbu. Produkt doporučuji
Zatím mám krátce
Zatím zkouším
Espyre Nyx Noční spalovač tuků 90 kapslí
Přidáno: 22. srpna 2024
(naposledy upraveno 22. srpna 2024)
Zakoupeno v FitStore.cz
Líp usínám, mám víc hlubokého spánku ☺️
- vhodný doplněk
vše super!!!
- Extrémní pocení
- Velká výdrž při cvičení
- Skvělá cena
Opravdu do 30 min cítíte nával energie . Já osobně vydržím cvičit jednou tolik než s jinými spalovači. A hrozně moc se člověk při cvičení potí .
Takže za mě naprosto úžasný produkt .
Spokojenost
Nemohu ještě na 100 % hodnotit, neboť jsem ještě nevyzkoušela, ale užívala jsem od této značky carnitine s kombinací synephrine, který již zřejmě nevyrábí a byla jsem spokojena, tak uvidíme s tímto produktem a s příchutí,... :)
Nedám na ni dopustit konečně tabletky které plný to co mají napsané. Dokonce už 3 měsíce nepiju kafe ,protože obsahují kofein,káva mi vůbec nechybí. Už jsem si objednala podruhé. Po kávě jsem se cítila unavena a vyčerpána naopak po těch tabletkách právě naopak. Měla jsem po nich energii neměla jsem chuť na jídlo natož na sladké. Dokonce i váha šla dolů.
- Pot
- Pot
- Vlastně nic konkrétní ale ve spojení s pohybem a lehkou úpravou stravy to vypadá že pomáhá.
- Příjemná chuť rozpustných / kousacích tablet
Efekt se uvidí časem, každopádně praktické balení a kousatelná konzistence tablets příjemnou chutí.
Oceňuji, že je produkt určen také vegankám, veganům.
Toto je naprosto super. Sním kapsli před jídlem, dám si malou porci a ještě si připadám naprosto přecpaná.
- funguje
- Super
- bez výsledků
- Funguje
- Vyseká vás
- Více energie
- Někdy mně pálil žaludek
Nedoporučuji lidem mladším 21 let.
Kapsle opravdu voní po malinách, ikdyž jsou větší, tak se dobře polykají. Zatím víc nemohu posoudit, teprve jsem začala užívat.
Zobrazuji 81 - 100 ze 500 recenzí « Předchozí 1...3 4 [ 5 ] 6 7...25 Další »