Poradna Reflex Nutrition Thermo Fusion 100 kapslí

Autor: | Vloženo: 18.01.2014 000 21:47 | Témata: Poradna Reflex Nutrition Thermo Fusion 100 kapslí

Proc je tento produkt jiny nez ostatni cim se lisi a je ucinny? Vyzkousela jsem 3 ruzne spalovace odlisnych znacek a bohuzel nefungovali:(

  • AminoMax.cz

    AminoMax.cz

    19. ledna 2014

    Dobrý den,

    nepíšete porovnání s kterými spalovači jste neměla úspěch. Bohužel každý produkt má jiné složení a tím i jiné vlastnosti. Může se jednat o spalovače na základě účinku L-Carnitinu, které fungují dobře při fyzické aktivitě, pak spalovače zrychlující metabolismus, které částečně působí i s menší zátěží (stačí "nějaký" pohyb), např. pyruvát, lecitin atd. A pak může jít o spalovače termogenní, založené většinou na synefrinu a směsi s kofeinem nebo guaranou, které trochu zvyšují výdej tepla, většinou je však nutná větší fyzická ativita.

    Účinek může být výrazně odlišný jednak kvůli složení a obsahu účinných látek - některé výrobky obsahuji vše, ale dohromady v malých neúčinných dávkách - jako příklad zrovna tento výrobek a obsah karnitinu, který je v jedné tobolce tak nízký, že nebude mít efekt. Ostatní složky nehodnotím, jen ten nízký obsah karnitinu.
    Jiné výrobky zase obsahují dostatek účinné látky, ale někteří zákazníci jej užívají chybně (před jídlem, před spaním, po cvičení !).

    Nelze tedy jednoznačně odpovědět. Když mi napíšete pro srovnání další výrobky, které jste zkoušela, tak na základě složení Vám mohu říci, co by pro Vás bylo vhodnější. Ale chtělo by to i nějaké údaje o Vás (věk, váha, výška, sportovní aktivity). Jinak je to jen velmi nepřesné odhadování. Něco jiného lze navrhnout ženě 40 let, něco jiného 16-ti leté holce.


    Přeji příjemný den.

    ___
    S pozdravem,
    Pavel Drška,

    obchodní zastoupení a distribuce fy aminoMax,
    Sportovní výživa aminoMax.cz - pro svaly to nejlepší
    http://www.aminomax.cz , mailto: [email protected]

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano
    • Ne

Tato otázka byla již uzavřena, protože na ni nikdo během posledních 90 dnů neodpověděl.

Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.