Poradna NUTREND Synephrine 60 kapslí

Autor: Tomáš | Vloženo: 25.04.2021 000 22:12 | Témata: Poradna NUTREND Synephrine 60 kapslí

Tomáš

Kreatin + spalovač tuků ?

Zdravím,
Chci se zeptat zda mohu konzumovat kreatin a zároveň spalovač tuků bezprostředně před tréninkem, nebude to mít nějaký dopad na ledviny nebo jiné orgány ? Myslíte že je bezpečné brát současně kreatin a spalovač tuků ?
Děkuji předem za odpovědi

  • 26. dubna 2021 - Oficiální zástupce obchodu F-sport

    Dobrý den,

    ledviny to vydrží, ale je to škoda peněz, stimulanty ten creatin vytlačí. Navíc je celkově lepší vzít creatin PO silovém tréninku. A před silový trénink je úplně nejlepší vzít NOčko.

    Konkrétně bych doporučil před trénink Assassins Pump pro maximální napumpování a sílu v tréninku:
    https://www.f-sport.cz...
    A po tréninku a každý den dopoledne Gainer:
    https://www.f-sport.cz...

    Jak se dělají velké svaly je podrobně popsáno zde:
    https://www.f-sport.cz...


    NOčko se používá, protože tvrdší trénink s většími váhami a zejména důkladné propumpování svalů je spouštěč reakcí v organismu vedoucích k růstu svalové hmoty. Trénink má s NOčkem mnohem lepší výsledky. Navíc NOčko i stimuluje a nabudí, takže se cvičí i s větší chuti.

    Gainer obsahuje hlavní látky, které jsou zapotřebí po silovém tréninku. Po silovém tréninku nastává okamžik, kdy svaly potřebuji rychle doplnit sacharidy a další živiny. Kombinace Nočko před a Gainer po tréninku je nejúčinnější kombinace okolo tréninku. Gainer se dá použít i dopoledne mezi jídly pro podporu růstu a regenerace. Maximum v objemu jsou 3 dávky za den.
    Všeobecně známé BCAA jsou v důležitosti, až za Nočkem a Gainerem. Můžete je k této kombinaci přidat, nejlépe někde v první části tréninku.

    Pokud si chcete přečíst podrobně, jak si složit nejlépe doplňky výživy pro nárůst svalové hmoty, i s vysvětlením CO brát, JAK brát a PROČ to tak brát naleznete zde: https://www.f-sport.cz...

    S pozdravem
    za F-sport.cz
    Martin Kopřiva

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano (1)
    • Ne

Tato otázka byla již uzavřena, protože na ni nikdo během posledních 90 dnů neodpověděl.

Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.