Poradna NUTREND Synephrine 60 kapslí

Autor: Víťa Bazzy Švec | Vloženo: 29.01.2013 000 21:24 | Témata: Poradna NUTREND Synephrine 60 kapslí

Víťa Bazzy Švec

Víťa Bazzy Švec

Mám 120kg, pomůže mi tento přípravek?

Cvičit nechodím ani na to nemám čas ani energii, mám práci, 2 děti, volný čas na fitnes nezbývá (a lenost převažuje). Pomůže mi tento přípravek při běžném denním životě shodit nějaká ta kila navíc bez cvičení? Díky za info

  • ObchodSPrirodniKosmetikou.cz

    ObchodSPrirodniKosmetikou.cz

    29. ledna 2013

    Dobrý večer, určitě ne. Přípravky na spalování tuků nefungují bez cvičení a diety.

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano
    • Ne
    • Víťa Bazzy Švec

      29. ledna 2013 - Víťa Bazzy Švec

      Děkuji, a neporadil/a by jste mi co si mám koupit pro můj případ?


    • ObchodSPrirodniKosmetikou.cz

      29. ledna 2013 - ObchodSPrirodniKosmetikou.cz

      Dobrý večer, z vlastní zkušenosti doporučuji Hydroxycut Advanced, přidat fyzickou aktivitu a změnit jídelníček. Vynechat bílé pečivo, knedlíky, těstoviny, objem příloh snížit na polovinu, minimalizovat sladké ovoce. Sníst denně minimálně 1/2kg zeleniny, přidat bílkoviny (kuřecí, krůtí, netučné ryby). Vynechat zcela vepřové včetně šunky. Hovězí pouze libové. S jídelníčkem pomůže program Sebekoučink na webu www.stobklub.cz. Díky tomuto programu jsem během 1 roku zhubla 15 kg.


  • 29. ledna 2013 - Oficiální zástupce obchodu F-sport

    dobrý den,

    NE !

    To Vám nepomůže žádný doplněk (to by taky nikdo nebyl tlustý, kdyby to bylo tak lehklé, že). Pomůže jen změna stravy, aby jste měla menší příjem, než je tento Váš malý výdej energie. Lepší je samozřejmě aspoň nějaký pohyb (procházky, kolo, cokoliv), pak začnou fungovat i takové spalovače.

    Mé doporučení, jak si složit nejlépe doplňky výživy pro hubnutí, i s vysvětlením CO brát, JAK brát a PROČ to tak brát je zde:
    http://www.f-sport.cz...
    Doporučeni je seřazeno od nejdůležitějšího (nahoře) až po to nejméně důležité (dole). Nakupuje se tedy shora dolu, kam až Vám stačí rozpočet.

    Jak se hubne je popsáno zde:
    http://www.f-sport.cz...

    za www.f-sport.cz
    Martin

    Ps. Prosím případné další odpovědi pište na [email protected]. Zde už dále odpovědi nečtu.

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano
    • Ne
  • 30. ledna 2013 - Oficiální zástupce obchodu Samoléčení.cz

    Dobrý den,

    tak to určitě nepomůže. Základem je vždy dieta a pohyb... Nemusíte cvičit, ale stačí třeba 30 min rychlé procházky denně a výsledky se dostaví. Určitě Vám pak i přibude energie...

    S pozdravem,

    lékárna Samoléčení.cz
    http://www.samoleceni.cz

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano
    • Ne
  • 30. ledna 2013 - Oficiální zástupce obchodu AlfaFIT

    Dobrý den,

    spalovače jsou doplňky stravy a mohou pouze napomoci rozhýbat metabolismus, ale bez pohybu nemá v tuhle chvíli smysl je užívat.

    V případě uvedené nadváhy půjde při rozhodnutí zhubnout o postupné řešení více souvisejících záležitostí. V případě, že však trpíte nadváhou z důvodu nějaké metabolické poruchy nebo např. onemocnění štítné žlázy, doporučujeme postupovat dále na základě porady a doporučení lékaře. Vycházíme tedy z předpokladu, že se nejedná o nadváhu ze zdravotních důvodů.

    V první řadě je nutné srovnat si stravovací návyky a pravidelnost stravování. Tzn., že není vhodné se rovnou pustit do nějaké redukční diety bez správné přípravy organismu na úbytek tuku. Platí totiž jednoduché pravidlo – pokud se stravujete nepravidelně, tělo si schovává tukové zásoby na období, kdy bude zase „o hladu“ a odmítá tím pádem spalovat tuk a připravovat se tak o energetické zásoby. Nejčastější chybou bývá právě nepravidelnost stravování a pak jednou za den „se nadlábnutí“. Člověk pak postupně během dne tráví, ale jednotlivé buňky v těle již pociťují deficit, hlad, projevuje se pak tendence uchovávat si tukové zásoby.

    Správný proces hubnutí při této nadváze by měl být postupný a dlouhodobý, počítejte s dobou cca 1 rok, záleží na mnoha faktorech. Nejdůležitější je však rozhodnutí zdravě a bez hladu zhubnout, pevná vůle a dodržování doporučených zásad.

    1) První věc – začít se zatím bez ohledu na redukci hmotnosti stravovat pravidelně a výživně, tzn. jíst každé 2-3 hodiny hodnotné potraviny, jen snížit a vyhýbat se tzv. hluchým kaloriím, tj. omezit tuky, cukry, fast-foodové potraviny apod. Naopak se zaměřit např. na tmavé celozrné pečivo, nízkotučné tvrdé sýry, kvalitní šunky, drůbeží maso, ryby, ovoce a zeleninu, jogurty (vhodné jsou např. nízkotučné ve skle) apod. Denní stravovací režim by pak měl být složen ze snídaně – svačina – oběd – svačina – večeře – podle doby, kdy jdete spát i druhá večeře (neměla byste jít spát hladová, poslední jídlo cca 2 hod. před spaním). Svačiny je nutné dodržovat i v případě, že nemáte hlad a měla byste se k ní přinutit! Tělo si musí zvyknout na pravidelný příjem kalorií a pak teprve začne spalovat tuky. Tento proces, než se vůbec začne něco dít, než pocítíte změnu, může trvat 1-2 měsíce. Tělo se stabilizuje. Během této doby ale už můžete vidět např. úbytek centimetrů, k mírnému spalování tuků již může docházet.

    2) Před zahájením redukčního režimu bychom Vám doporučili provést detoxikaci organismu. Detoxikaci můžete zahájit již během bodu 1. Tělo se tak zbaví nastřádaných škodlivých látek zejména v trávicím traktu a je vhodné srovnat si pH v těle. Jedině organismus s vyváženými hodnotami je připraven na redukční režim. Samotnou detoxikací člověk obvykle pár kilo rovnou shodí. K detoxikaci bychom Vám doporučili produkty od NWA - Aloe Vera gel příchuť broskev nebo med. Příchuť broskev viz Aloe Vera gel broskev, doporučené dávkování je 1 ml na kg váhy denně (rozdělit na 2 - 3 denní dávky). Aloe Vera gel v této koncentraci upraví vyprazdňování a srovná trávicí systém. Ke srovnání pH v těle, které bývá při nadváze často v nerovnováze nabízíme produkt Base+ a k tomu kontrolní pH tester viz pH tester - je zde i dávkování Base+. Při detoxikaci se stravujete normálně, avšak střídmě, takže se vyhybáte např. tučným nebo sladkým jídlům. Tato fáze trvá v průměru 5 - 10 dní, ale i déle podle výsledků pH testeru, při zanesení organismu může trvat i 21 dní. Aloe Vera Gel se dále užívá i během redukce hmotnosti.

    3) Po detoxikaci bychom Vám doporučili např. produkty zn. Herbalife. Tato firma má mnohaletou tradici a při dodržování doporučených stravovacích plánů již mnoha lidem pomohla při boji s nadváhou:

    a) Klasická buněčná výživa F1-F5 – základ programů na redukci hmotnosti (obsahuje koktejl a sadu tablet s vlákninou, vitamíny s esenciálními mastnými kyselinami). Nutriční program Buněčné výživy viz Buněčná výživa s náhradou F4. Na této stránce dále kapitolu – Dávkování. Můžete si zde prohlédnout přes odkazy i jednotlivé produkty z Buněčné výživy. Tato sada stačí podle doporučeného dávkování na cca 1 měsíc.

    b) Thermojetics – nápoj podporující spalování tuků a tím i hubnutí viz Thermojetics 100 g. Na této stránce pod odkazem Dávkování jsou navržené i různé typy jídelníčků, který je třeba při redukčním procesu dodržovat. Zde si můžete sestavit sami jídelní plán podle své chuti, ale přitom dodržovat určité zásady zdravého stravování, které jsou v tomto programu popsány. Při jejich dodržování nedochází k právě zmíněnému jo-jo efektu.

    c) Proteinový doplněk PPP (240g) nebo CFM Compress Colostrum (1000g) – zn. Nutrend - pomáhá do těla dodávat proteiny, které jsou prospěšné při redukci; množství proteinu se určuje dle hmotnosti a výšky – více na našich stránkách www.hl.cz v sekci informacích o výrobcích – koncepce Shapeworks, zde si doporučenou denní spotřebu proteinu spočítáte podle svých údajů.

    d) Cell Activator – výrobek podporující metabolismus na buněčné úrovni.

    S dosažením optimální váhy se v těle srovná řada faktorů - krevní tlak, srdeční rytmus, hladina cholesterolu, upraví se trávicí systém, zadýchávání se a rychlé unavení se bývá častým doprovodným jevem nadváhy. Po snížení váhy cca pod 100 kg je vhodné zařadit i pohybovou aktivitu, stačí jen pravidelná chůze, plavání apod. – aktivita, která nezatíží klouby. S klasickým sportem je vhodné začít v době, kdy se nápor na klouby sníží. Jako podpůrný prostředek v této době můžete nasadit spalovače tuků viz: http://eshop.alfafit.cz... Jejich efekt nastává po požití cca a současném zahájení pohybové aktivity po cca 40 minutách. Tzn., že spalovač bez pohybu nemá smysl užívat.

    Budeme Vám držet palce a budeme rádi, pokud se na nás obrátíte v případě dalších otázek. Zároveň uvítáme zprávu o tom, jak se Vám daří a průběžně s Vámi rádi zkonzultujeme proces redukce hmotnosti a další postup.

    Tým společnosti AlfaFit s.r.o.

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano
    • Ne

Tato otázka byla již uzavřena, protože na ni nikdo během posledních 90 dnů neodpověděl.

Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.